Kolloidalt Silver Vatten Generator CSG-1

Kolloidalt Silver Vatten Generator CSG-1
Pris: €97.99

Kolloidalt Silver Vatten Generator "CSG-1" är avsedd för generering av silver vatten (lösning av vatten och silverjoner) hemma. Silverjoner frigörs i vattnet när elektrisk ström flyter mellan de två silver elektroder på enheten.

Enhet process kontrolleras av mikrodator som beroende på vilka parametrar vattnet mäts genom elektroderna, visar tid för operation. Med hjälp av en mikrodator garanterar hög tillförlitlighet och exakt process. Detta senare faktum är viktigt eftersom produkten är avsedd för framställning av "silver vatten" för att dricka och som överträffar sammansättning av silver i vattnet är mycket oönskvärt. Däreför försäkrar mikrodatorn säkerhet för erhållits  av silver vatten. Detta är en mycket stor fördel med "CSG-1" jämfört med andra liknande enheter.

Den Kolloidalt Silver Vatten Generator "CSG-1" är endast avsedd för hemmabruk.

Sammansättning av "Silver vatten":

Den "CSG-1" enhet låter framställning av "Silver vatten" med olika nivåer av silverjoner sammansättning:

Kolloidalt Silver Vatten Generator CSG-1Dricka - vatten med sammansättning av silverjoner från 0,03 mg per liter till 0,1 mg per liter. Sådant vatten är tillåtet för dryck och matlagning enligt internationell hälsoregler. Sådana vatten kan också användas i livsmedel. Silver vatten förlänger hållbarheten av marinerad mat, kakor och konserverade grönsaker, och är också allmänt används för desinfektion av ytor av leksaker och tallrikar.

Sammansättningen - vatten med sammansättning av silverjoner högre än 1 mg per liter. Detta vatten kan användas för utvärtes bruk, gurgla sig, douches, kosmetiska funktionar, vattning av växter och deras frön eller tvättning av frukt och grönsaker.

Varning!

Kvaliteten på "Silver vatten" beror på vilken typ av vatten som använts för beredning. Därför, för att göra bättre "Silver vatten" för att dricka rekommenderar vi att du använder buteljerat dricksvatten med lågt mineralinnehåll.

Du kan känna igen sådant vatten genom dess etikett - du bör välja vatten med mindre mineralinnehållet och konduktivitet.

Destillerat vatten, som oftast har mycket låg mineralinnehållett och låg konduktivitet, kan också användas. Vatten från berg källa, brunnar eller kranvatten kan användas också, förutsatt att det passar att dricka.

Konstruktion av "CSG-1"-aparat

Den övre delen av enheten har en START-knapp och LED indikator. Den nedre delen har en speciell hållare för silver elektroder. Båda elektroderna är tillverkad av äkta silver (99,99% renhet) och har längd 10 cm. och grovlek på 1,5 mm.

När den är PÅ tillämpar enheten spänning till silver elektroderna. Om elektroder är nedsänkta i vatten konstant elektrisk ström flyter mellan dem. Under inverkan av denna ström, börjar anoden (elektrod med positiva spänningen) för att frigöra silverjoner i vattnet. Mängden silverjoner frigörs i vattnet är proportionell mot storleken av ström som flyter mellan elektroderna och tiden för elektrolys (Faradays lag).

Nuvarande magnitud och varaktighet av process period kontrolleras av mikrodatorn på enheten. Enheten drivs med 9V batteri som garanterar säkerhet och mobilitet.

Drift av enheten:

Tryck på START-knappen.

En kort hörbar och visuell signal indikerar början av processen att få silver vatten. Under processen LED indikatorn pulserar alltafter hastigheten för att släppa av silverjoner i vattnet - ju mindre mineraliserade vattnet är, desto mer pausen mellan pulserna är. Tiden för processen kan variera från 1 till 15 minuter beroende på mineralisering vattennivån. Med genomsnittligt mineraliserade vattnet, tar processen ungefär en minut, medan mindre mineraliserat vatten, som destillerat vatten, kan processen ta ca 15 minuter. Processen är automatiskt avslutas efter separation av 0,15 mg silverjoner.

Process avslutad indikeras av en avbruten ljud-och ljussignal.

Förberedelse för drift:

Installera batteriet: Öppna locket på enheten, placera batteriet och fäst med spännen.

Rengöring elektroder: Ta bort pluggen med elektroder från den nedre delen av enheten, skruva av elektroder med en skruvmejsel och rengör dem med en fuktig bomullstrasa.

Byt ut elektroderna var 100-200 period för jämnt slitage.

Beredning av vattenskärl:

Använd en plastflaska med källan eller mineralvatten. Eftersom mängden silverjoner frigörs per cykel är 0,15 mg, beror anriktning av silverjoner på mängden av vatten som kommer att användas och är som nedföljer:

 • 5,0 liters flaska vatten - Anriktning: 0,03 mg / L.
 • 3,0 liters flaska vatten - Anriktning: 0,05 mg / L.
 • 1,5 liters flaska med vatten - Anriktning: 0,10 mg / L

För att få silver vatten med hög anriktning, använd ett glas eller burk:

 • 200 ml. glas - koncentration: 0,75 mg / L.
 • 150 ml. glas - koncentration: 1,00 mg / L.
 • 100 ml. glas - koncentration: 1,50 mg / L.

Varning: Använd inte behållare av metall för att göra av silver vatten.

Om du behöver högre sammansättningsnivå, kan du repetera jonisering proceduren flera gånger i samma mängd vatten. Två period ger dubbel sammansättningsnivå, tre period ger trippel sammansättningen och så vidare.

Gör inte vatten med sammansättning över 10 mg / l. Hög sammansättning orsakar silver partiklar att gå samman och sätta sig ner, som orsakar kvalitet av silver vattnet att försämras. Använd inte silver vatten med sammansättning över 0,1 mg / L. för att dricka utan recept.

Användning instruktioner:

 1. Förbered vattnet behållare.
 2. Placera enheten över vattnet kärl . Båda elektroderna bör nedsänkt i vatten. Kontakten bör vara 10 mm. ovanför vattenytan.
 3. Tryck på START-knappen för att sätta i gång processen för jonisering.
 4. Starta processen indikeras med en kort ljud-och ljussignal.
 5. Normal drift av enhet indikeras av pulserande ljus signal - den pulserande frekvensen beror på hastigheten för att släppa av silverjoner i vattnet.  Under drift reagerar enheten inte för även att trycka på Start-knappen.
 6. Vänta på jonisering processen är färdig. Slutförande av processen är signaleras med en avbruten ljud-och ljussignal.
 7. Avfärga elektroderna från vatten. Om enheten blir fuktig, torka med en torr trasa.
 8. Rör om eller skaka kärlet med silver vatten och förvara den på en mörk plats.
 9. Silver Vatten är klar för användning.

Speciella situationer:

Drift av enheten kan avbrytas i förtid genom att ta bort elektroderna från vatten och vänta i 30 sekunder. Enheten stängs av automatiskt, som kommer att anges av en kontinuerlig akustisk och ljussignal. I detta fall kommer inte silver vattnet att uppnå önskad sammansättning!

Process varaktighet:

Behandlingstiden bestäms automatiskt och beror på graden av vattensmineralisering, dess temperatur och dykdjupet av elektroderna. Under beredningen av silver vatten bildas på en mörk hinna av silver elektroderna - anoden. Det rekommenderas att denna hinna borttages med en fuktig bomullstrasa direkt efter den är klar.

Användbara egenskaper av silver:

Kolloidalt Silver Vatten Generator CSG-1
"Tyndall-Effekt"

Idag är det svårt att säga när man hade upptäckt läkande egenskaper av denna ädelmetall. Det är känt, till exempel att 2500 år f.Kr. egyptiska trupper har använt silver för behandling av krigsskador - de används för att placera mycket tunna blad av silver på sår som hjälpte till att läka dem snabbare på grund av anti-bakteriella egenskaper av silver.

Numera tillverkare bandage med silverjoner. Silverjoner är de mest aktiva delarna i silver och kan fås med elektrolys i vattenmiljön med hjälp av specialutrustning.

Den "CSG-1"-enheten ger optimal sammansättning av aktiva silverjoner för hemmabruk. Aktiv silverjoner penetrera lätt vävnader i levande organismer och cirkulerar fritt i blodet och vävnadsvätskor. Vid kontakt med patogena mikrober, virus och svamp upptag genom sina yttre skal lika enkelt och förstöra dem.

Mängden silver i vävnader i kroppen är ca 0,020 mg. per 100 gram torrsubstans. Det mesta silver i vår kropp finns i hjärnan, kärnan av nervceller, körtlar i det endokrina systemet, öga näthinna och benen. Silver är en nödvändig strukturell beståndsdel av vävnader i vår kropp.

Silver kommer in i vår kropp med mat som gurka, vitkål och fänkål, men i mycket små och otillräckliga mängder. Daglig användning av "silver vatten" med sammansättning av 0,030 mg / L. hjälper till att tillgodose behoven hos vår kropp.

Bakteriedödande egenskaper av silver förekomma en minsta sammansättning på 0,030 mg / L i silver vatten, vilket är tillräckligt för destruktion av patogena typer av bakterier, virus och svamp.

Under hösten-vintern, hjälper profylaktisk användning av "silver" vatten i kroppen motstå förkylningar och virus influensa och under sommaren för att stå emot magsäcken bakterieinfektioner.

Förvaring av "Silver" vatten:

Som allmänt känt, tillägger silver nya egenskaper till vatten och tillåter förvaring av sådant vatten under lång tid. Det är därför som sjömän har använt silver behållare för att förvara dricksvatten sedan urminnes tider.

Idag är fartyg, flygplan och rymdstationer utrustade med specialiserade silver jonisatorer, som hindrar vattenet från att utveckla mikroorganismer och ta hand om besättningens hälsa.

Om du åker på en resa, ta silver vattnet generator med dig och du kommer alltid att kunna göra silver vatten när som helst . Om källa- eller brunnsvatten brukas, använd då sammastäningen  0,05 mg / L. och låt flera timmar passera för att ge silverjoner tid att fullständigt förstöra mikroorganismer.

Specifikationer:

 • Kvantitet av silverjoner som släpps ut per period: 0,15 mg. ±0,01 mg.
 • Teknisk resurs av elektroder när det används för jonisering av 1L. av vatten, minst 10 000 period: 10 000 cykler
 • Batterityp: 9V, PP3, 6F22
 • Resurs av batteri, minst: 3000 cykler
 • Enhetens mått: 125х125х150
 • Vikt av enhet, upp till: 250 gr.
 • Vikt av silver elektroder (99,99% renhet): 3,7 gr.
 • Diameter av elektroder: 1,5 mm.
 • Längd av elektroder: 100 mm.

Förpackning:

 • 1 St. "CSG-1" enhet
 • 2 St. Silver elektroder
 • 1 St. Batteri 9V, PP3, 6F22
 • 1 St. Bruksanvisning

Garanti

Garanti: 12 månader

Leverans

Leverans är gratis och oftast tar 4 till 7 vardagar.


Pris: €97.99     

Varukorg

Din varukorg är tom.

Logga in


Betalningar från PayPal

 

Vi accepterar
PayPal betalningar

Wir akzeptieren PayPal Zahlungen